Apple publica o noua reclama pentru iPhone 6S

reclama iPhone 6S Steph CurryCompania Apple a publicat in cursul serii trecute o noua reclama pentru iPhone 6S, cei din Cupertino folosindu-se de imaginea jucatorului de baschet Steph Curry pentru a promova functia Live Photos a sistemului de operare iOS 9.

In clipul video de mai jos puteti vedea promovarea functiei Live Photos pentru iPhone 6S, cei din Cupertino incercand sa convinga lumea intreaga ca functia lor merita incercata in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, desi o consider a fi extrem de inutila, mai ales ca partajarea pozelor este imposibila in majoritatea retelelor de socializare.

https://www.youtube.com/watch?v=bwMqup0CERc

Articolul precedentiOS 9.1 dezactiveaza alarmele in timpul actualizarii
Articolul următorLockLight aduce o noua functie pentru iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.