iOS 9.1 dezactiveaza alarmele in timpul actualizarii

iOS 9.1 dezactivare alarmeiOS 9.1 dezactiveaza alarmele iPhone-urilor setate in aplicatia Clock, Ceas, in situatia in care utilizatorii aleg sa instaleze actualizarea peste noapte, atunci cand ei nu folosesc dispozitivele in mod constant.

Compania Apple a implementat in iOS 9 optiunea de a instala actualizarile pentru iOS peste noapte, atunci cand nu folosim terminalele, iar acest sistem pare sa aiba o problema care dezactiveaza alarmele setate in aplicatia Clock, Ceas, a sistemului de operare.

Desi m-as fi asteptat zilele acestea ca diverse persoane sa aiba probleme cu ora afisata de catre iOS din cauza trecerii la ora de iarna, iata ca in realitate actualizarea peste noapte la iOS 9.1 este cea care genereaza problemele cele mai mari, deci pe ea dati vina.

Problema nu se manifesta atunci cand faceti Actualizare Software, OTA Update, direct cand folositi terminalele, deci bugul va fi actionat doar atunci cand alegeti ca instalarea sa se faca peste noapte, cand nu va folositi in mod constant terminalele pentru diverse task-uri.

Desigur ca Apple nu a comentat in vreun fel problema dei se pare ca destui utilizatori sunt afectati si desigur ca este nevoie de o actualizare pentru sistemul de operare iOS pentru a rezolva problema in viitor, asa ca este recomandabil sa nu folositi sistemul iOS 9 care actualizeaza iOS 9.1 peste noapte.

In versiunile anterioare ale iOS 9 compania APple a rezolvat unele probleme ale alarmelor aplicatiei Clock, Ceas, asa ca e posibil ca acest bug sa aiba legatura cu vreo modificare facuta de catre cei din Cupertino in trecut.