De ce Apple trebuie sa copieze ShatterShield

Motorola's Droid Turbo 2 ShatterproofIeri v-am vorbit despre Motorola Droid Turbo 2, cel mai recent smartphone Motorola care beneficiaza de tehnologia ShatterShield care il face aproape imposibil de distrus in conditii normale de utilizare, compania garantand acest lucru.

Pentru a vedea cat de rezistent este Motorola Droid Turbo 2, cei de la CNN s-au gandit sa il testeze in diverse conditii de utilizare, scaparea sa pe o varietate de suprafete nereusind sa faca altceva decat sa ii zgarie carcasa, ecranul sau ramanand intact in toate situatiile.

Ecranul Motorola Droid Turbo 2 cu ShatterShield nu a rezistat chiar atat de bine cand a fost calcat de un cal, rezultatul final fiind un panou frontal indoit spre interior, insa nu crapat in totalitate, astfel ca dispozitivul putea fi utilizat in continuare intr-o anumita masura.

Practic Motorola a reusit sa faca smartphone-ul dorit de sute de milioane de utilizatori de pe planeta, un terminal al carui ecran nu poate fi crapat cand este scapat cu panoul frontal in jos, insa din pacate dispozitivul este vandut doar in reteaua Verizon din SUA.

Ca sa fiu sincer, daca Apple ar face iPhone-urile la fel de rezistente in conditii de utilizare normale ar avea parte de o crestere enorma a vanzarilor, insa e greu de spus daca vom vedea vreodata un asemenea dispozitiv de la cei din Cupertino.