Motorola Droid Turbo 2 are ecran imposibil de spart multumita ShatterShield

Motorola Droid Turbo 2 ShatterShieldMotorola Droid Turbo 2 este primul smartphone din lume care are un ecran ce nu se sparge cand este scapat de catre utilizatori din mana si asta multumita unei tehnologii noi numita ShatterShield, ea fiind prezentata in clipul video de mai jos.

Motorola Droid Turbo 2 vine cu garantia Motorola ca nu se va sparge daca este scapat din mana pe suprafete dure in conditii in care majoritatea smartphone-urilor de pe piata s-ar sparge, tehnologia ShatterShield fiind cea care protejeaza terminalul de impact.

In primul clip video de promovare al Motorola Droid Turbo 2 compania Motorola prezinta o multitudine de smartphone-uri concurente, printre care si iPhone-uri, care se sparg la impactul cu suprafete dure, terminalul lor scapand nevatamant in fata unei asemenea “incercari”.

Conform celor de la Motorola, terminalul Mototorola Droid Turbo 2 are o carcasa din aluminiu dur ce are rolul unei fundatii pe care este montat un panou de protectie dur, doua suprafete tactile fiind folosire deasemenea pentru a inregistra atingerile utilizatorilor prin aceasta suprafata mai rigida.

Practic Motorola promoveaza acum primul smartphone care are garantie de rezistenta direct de la producator, el neputand fi, teoretic, spart cand este scapat pe ciment, lemn gresie sau granit, suprafetele acestea distrugand in general orice smartphone.

Motorola Droid Turbo 2 cu tehnologia ShatterShield este vandut deocamdata doar in reteaua operatorului de telefonie mobila Verizon din SUA, astfel ca putina lume il va cumpara pentru a beneficia de aceasta noutate, insa ea cu siguranta trebuie sa ajunga si la alti producatori.

Voi ce parere aveti despre Mototorola Droid Turbo 2 cu ShatterShield ?