Prima Pagina Android Q3 2015: 30% dintre cumparatorii de iPhone au venit de la Android

Q3 2015: 30% dintre cumparatorii de iPhone au venit de la Android

Apple Move to iOSQ3 2015 a incheiat cel mai profitabil an fiscal pentru compania Apple, conform calendarului sau fiscal, iar in ultimele trei luni 30% dintre cei care au cumparat un terminal iPhone de la cei din Cupertino au facut trecerea de la platforma Android.

Apple a anuntat ca a vandut 48 de milioane de terminale iPhone in ultimele trei luni, deci aproximativ 14.4 milioane de unitati au fost vandute catre fosti posesori de terminale Android, astfel ca vorbim despre un record de persoane care au venit de la aceasta platforma.

Cei care au facut trecerea la terminalele iPhone au detinut un smartphone Android in trecut, deci nu vorbim despre persoane care au luat pentru prima oara contact cu un terminal iPhone, insa acest lucru nu este surprinzator avand in vedere putina lume nu detine un smartphone acum.

In ciuda acestui lucru, trebuie din nou remarcat faptul ca Apple a inregistrat un record de utilizatori Android care au facut trecerea la iPhone, iar acest lucru cel mai probabil multumita cresterii dimensiunilor ecranelor iPhone-urilor la 4.7 inch si 5.5 inch.

Apple a promovat extrem de agresiv terminalele sale iPhone, lansand chiar si o aplicatie pentru Android care faciliteaza transferul de date dintre terminale si usureaza munca utilizatorilor care doresc sa cumpere un iPhone fara sa aiba prea multe batai de cap.

 • m3

  f─âina treaba…

 • Viorel Predatorul

  De remarcat faptul ca afirmatia asta este facuta chiar de catre Tim Cock, care este cunoscut pentru statisticile sale ridicole, si care nu sunt sprijinite de nicio evidenta.
  Mr Cock a spus ca gradul de satisfactie al iPhone6 este de 99% (!!!!). Nicaieri in lumea asta nu exista asa ceva :)) Pana si marja de eroare ar trebui sa fie undeva pe la 2-3%, iar el spune ca doar 1% din posesori nu sunt satisfacuti de iPhone.

  Acum, aceeasi poveste: 30% dintre cumparatorii de iPhone au venit de la Android, dar fara sa prezinte cum a ajuns la concluzia asta. Niciun studiu, nimic :))

 • Pingback: iPhone 6 Plus si 6S Plus sunt tot mai populare | iDevice.ro()