iPhone 6 Plus si 6S Plus sunt tot mai populare

iPhone 6S PlusiPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus sunt tot mai populare in randul noilor clienti ai companiei Apple, cele doua smartphone-uri cu ecrane de 5.5 inch inregistrand vanzari tot mai bune in ultimele luni, ele urmand a creste in perioada Craciunului.

Facand o comparatie cu popularitatea smartphone-ului cu ecran de 5.5 inch in cazul lansarii sale initiale si a celei de anul acesta, o companie americana a descoperit ca iPhone 6S Plus a atras mai multi clienti catre compania Apple decat iPhone 6 Plus.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, iPhone 6S Plus a avut vanzari usor mai mari decat iPhone 6 anul acesta, insa iPhone 6S a avut vanzari mai mici decat iPhone 6 anul trecut, asta deoarece Apple a mentinut in vanzare vechile modele ale terminalelor sale.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cu mult mai populare decat iPhone 5S si iPhone 5C, insa iPhone 6S si iPhone 6S Plus le vor intrece cu siguranta in popularitate, iar acest lucru il vom avea dovedit abia dupa lansarea iPhone 7 ce va avea loc in toamna anului viitor.

comparatie vanzari

Avand in vedere ca Apple a atras un numar record de utilizatori Android catre iPhone-urile sale, er anormal ca o mare parte dintre acestia sa aleaga terminalele cu ecran mai mare, iar de aici se explica de ce iPhone 6S Plus este mai popular decat iPhone 6S anul acesta.