Miitomo este primul joc Nintendo pentru iPhone

Miitomo joc NintendoMiitomo este primul joc Nintendo pentru iPhone, compania japoneza anuntand in cursul noptii trecute lansarea sa in martie 2015 in App Store-ul companiei Apple, titlul nefiind unul dintre cele mai populare dezvoltate pentru consolele sale.

Miitomo va fi disponibil pentru descarcare gratuita si va oferi in-app purchase-uri care vor activa anumite add-on-uri pentru utilizatori, scopul principal fiind de a permite crearea de avatare virtuale, Mii-uri, care pot comunica intre ele in lumea virtuala din joc.

Miitomo este gandit de catre Nintendo ca un joc menit sa-i in curajeze pe oameni sa comunice unii cu ceilalti si sa-si impartaseasca diverse informatii mai mult sau mai putin intime unii cu ceilalti, jocul reusind sa ii ajute pe unii japonezi sa comunice mai usor printr-o lume virtuala.

Desi ne aflam abia in octombrie, compania Nintendo sustine ca amanarea lansarii pana in martie 2016 are la baza o dorinte de a ii ajuta pe viitorii utilizatori sa inteleaga exact care este scopul Miitomo, astfel ca ei vor sti exact ce sa faca in el inainte de a il descarca.

In conclusion, Nintendo has introduced its long-awaited and highly anticipated first smartphone app, called Miitomo, but pushed back the release date to the spring of next year. The title is a new franchise for the company– first of five smartphone apps Nintendo plans to release by March 2017.

Ca sa fiu sincer, cred ca un joc care trebuie explicat in detaliu utilizatorilor nu este gandit bine de la bun inceput, cei de la Nintendo urmand a investi sume serioase de bani pentru promovarea sa, asa ca ramane de vazut cat succes va avea el la inceputul anului viitor.

Separat de Miitomo compania Nintendo va lansa inca alte 4 jocuri in App Store pana in martie 2017 si desigur ca nu a dorit sa dezvaluiasca numele acestora, insa probabil vom vorbi si despre unele titluri cu adevarat interesante.