Nintendo a anuntat lansarea unui nou joc pentru iPhone

In cursul acestei zile compania Nintendo a oferit noi informatii in legatura cu jocurile pentru iPhone, iPad si iPod Touch care urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare in App Store, 5 titluri urmand a fi disponibile pentru utilizatori pana in martie 2017.

Al doilea joc al Nintendo urmeaza sa fie lansat in App Store in cursul lunilor urmatoarea, reprezentantii companiei afirmand ca acesta urmeaza sa fie creat in baza unor personaje extrem de populare din lumea jocurilor Nintendo, insa desigur ca nu au fost oferite detalii clare.

Nintendo isi dezvolta jocurile in parteneriat cu cei de la DeNA, iar ei deocamdata nu au furnizat detalii cu privire la planurile pentru dezvoltare, insa probabil vorbim despre un titlu care va fi ceva mai interesant decat cel lansat in octombrie.

Atunci Nintendo a lansat in App Store jocul Miitomo, o combinatie intre sistemul de avataruri personalizate Mii si interactiunea cu retelele de socializare, jocul fiind oferit gratuit, insa stilul sau fiind in principal potrivit pentru asiatici, nu pentru restul lumii.

Videogame giant Nintendo Co. on Tuesday posted a sharp drop in quarterly net profit, but it stoked the hopes of fans by promising that its second smartphone game would feature one of the company’s best-known characters. The second game won’t be another communication app, and we plan to adopt one of our characters that fans are very familiar with.

Anuntul privind lansarea unui nou joc a venit intr-o conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru T4 2015, incasarile celor de la Nintendo fiind intr-o continua scadere, iar un joc bun pentru iOS ar putea reduce aceste pierderi.