Pegasus aduce Picture in Picture pe iDevice-urile fara suport

PegasusPegasus este un tweak conceput special pentru a aduce in orice terminale sistemul Picture in Picture implementat de catre compania Apple exclusiv pentru tabletele sale iPad care ruleaza iOS 9.

In imaginea alaturata puteti vedea cum functioneaza sistemul Picture in Picture, el oferindu-ne posibilitatea de a vizualiza feed-uri video peste orice aplicatie sau interfata a sistemului de operare iOS, functia fiind oferita in trecut si prin diverse tweak-uri ale Cydia.

Dupa instalare, Pegasus va afisa un buton care permite detasarea unui feed video din aplicatia care il reda si afisarea sa peste orice interfata a sistemului de operare iOS 9, exact asa precum se intampla in mod normal in tabletele iPad care au suport pentru el.

Enables Apple’s picture-in-picture capabilities on unsupported devices. Pegasus adds a button next to the pause button in videos. Upon pressing this button, your video is detached from the screen, and becomes freely moveable. The video will keep playing, even in other apps, until you press close.

Pegasus este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.