Black Friday 2015 in Romania

Black Friday 2015 in RomaniaBlack Friday 2015 in Romania este unul dintre cele mai asteptate evenimente de reduceri deoarece atunci toate magazinele online si offline importante vor organiza campanii promotionale cu sute de mii de produse la pret redus.

Black Friday 2015 in Romania va fi organizat in masa de catre toate magazinele importante din tara noastra si din pacate nu va avea loc intr-o singura zi cu reduceri substantiale, ci va fi intins pana la Craciun, asa cum s-a intamplat si in cazul anului trecut cand ideea s-a diluat.

Black Friday 2015 in Romania ar trebui sa fie in mod normal organizat in data de 27 noiembrie, ultima zi a lunii noiembrie si data la care este organizat in strainatate, insa daca ne uitam la anii anteriori, atunci data de 20 noiembrie ar trebui sa fie aleasa pentru ziua principala de reduceri.

Black Friday 2015 in Romania

Black Friday 2015 in Romania va aduce reduceri de pana la 90% pentru sute de mii de produse din ofertele foarte multor magazine online din Romania, astfel ca veti putea beneficia de oportunitatea pentru a cumpara aproape orice doriti si orice ati asteptat sa intre la reducere.

Black Friday 2015 in Romania va fi anuntat din timp de catre toate magazinele online si offline importante, astfel ca veti sti ziua in care toate promotiile vor fi disponibile, insa va recomand sa fiti rezervati in asteptari, deoarece s-ar putea sa fiti foarte dezamagiti cand veti afla totul.

Black Friday 2015 in Romania nu va aduce reduceri foarte importante la orice produs vandut in tara noastra, asa ca nu va asteptati sa vedeti iPhone 6S la reducere cu 50% sau iPad Mini 4, Apple TV 4, ori alte produse noi la reduceri colosale pentru ca mintiti singuri inca de pe acum.

Black Friday 2015 in Romania va avea totusi o gama extrem de variata de reduceri despre care va voi vorbi in articole in preajma evenimentului, in ziua sa si dupa el, asa ca va recomand sa urmariti iDevice.ro pentru a descoperi cele mai bune reduceri la produsele Apple si nu numai.

Acestea fiind spuse, cati dintre voi asteapta cu nerabdare Black Friday 2015 in Romania ?

18 COMENTARII

  1. O sa vedem o invazie de tot soiul de pocnitoare android la maxima reducere,pe la 2-300 lei de la 8-900(vorba vine,ca pretul real tot pe la 200 este),si cam atat. Beliti ochii la preturile actuale la produsele care va intereseaza si vedeti sa nu fie umflate artificial inainte de BF.