Black Friday 2015 la eMAG – cand incepe

Black Friday 2015 eMAGBlack Friday 2015 la eMAG va incepe pe data de 20 noiembrie, asa cum unii dintre voi stiau deja, asta desi oficial magazinul online nu ofera aceasta informatie in website-ul sau.

Black Friday 2015 la eMAG va incepe in aceeasi zi precum la restul magazinelor online din Romania, data fiind agreata de catre toata lumea ca fiind “perfecta” pentru a oferi reduceri de Black Friday 2015 la aproape 1 milion de produse disponibile in ofertele lor cumulate din Romania.

UPDATE: Aici aveti si primele detalii despre Black Friday 2015 la eMAG.

Black Friday 2015 la eMAG va aduce, mai mult ca sigur, cateva sute de mii de produse la pret promotional, asta avand in vedere ca acum magazinul are 500.000 de produse in oferta si cel mai probabil jumatate dintre ele vor beneficia de reduceri diverse in ziua de 20 noiembrie.

Black Friday 2015 la eMAG

Black Friday 2015 la eMAG incepe pe 20 noiembrie, dar cel mai probabil nu va fi extins dincolo de aceasta data, magazinul avand obiceiul de a organiza alte mini-promotii in zilele urmatoare pentru a continua sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a face cumparaturi la preturi bune.

Black Friday 2015 la eMAG va incepe pe 20 noiembrie, insa livrarile produselor vor incepe abia una sau doua zile mai tarziu si ar putea dura cateva saptamani, anul trecut firmele de curierat fiind complet depasite de numarul mare de comenzi inregistrate de catre clienti.

Black Friday 2015 la eMAG va fi doar unul dintre marile evenimente de reduceri pe care le veti gasi in Romania, iar daca veti fi interesati de alte reduceri Black Friday 2015, atunci iDevice.ro va poate ajuta sa aflati cele mai bune deal-uri de care veti puea beneficia in 20 noiembrie.

Black Friday 2015 la eMAG va incepe pe 20 noiembrie in cursul diminetii, insa din seara zilei va astept aici pentru a va prezenta reducerile importante pe care cei de la eMAG urmeaza sa le ofere in respectiva zi, asa ca “tineti aproape” pentru a afla rapid ce merita cumparat.

6 COMENTARII

  1. Nesimtitii naibii,asa fac tot timpul,de aia tot zic sa cascati ochii bine si urmariti preturile inainte cu vreo luna de BF.