Apple face investitii 15 miliarde de dolari in 2016

apple investitii 15 miliarde dolariApple va face investitii 15 miliarde de dolari in 2016, acesti bani urmand a fi cheltuiti pentru constructia de centre de testare si dezvoltare de produse noi, de centre de date pentru servicii online, de noi magazine si multe altele.

In anul fiscal 2015 compania Apple a cheltuit 11.2 miliarde de dolari in aceste scopuri, astfel ca pentru anul viitor vorbim despre o crestere de peste 33% in acest tip de investitii, compania Apple avand planuri foarte mari pentru extinderea disponibilitatii anumitor servicii.

O crestere atat de mare in investitiile facute de catre compania Apple sugereaza faptul ca in derulare se afla o multitudine de proiecte importante, astfel ca vorbim despre interes foarte mare din partea celor din Cupertino pentru lansarea de produse si functii noi.

Apple spune ca o buna parte dintre aceste investitii vor fi facute pentru a cumpara noi echipamente de producere si testare a anumitor noi produse, pentru noi cladiri de birouri, pentru a creste infrastructura actuala, pentru a cumpara noi echipamente hardware, software si multe altele.

Avand in vedere ca Apple a cheltuit si peste 8 miliarde de dolari in cercetare si dezvoltare in 2015, cei din Cupertino au facut investitii de aproape 20 de miliarde de dolari in ultimele 12 luni si totul pentru a se asigura ca in viitor va avea parte de noi incasari din produsele sale.