Apple extinde Personal Pickup in intreaga lume

Apple Personal PickupApple pregateste extinderea sistemului Personal Pickup pentru Apple Store-urile sale din intreaga lume, serviciul de ridicare personala din magazine fiind deocamdata disponibil numai in SUA.

Dupa peste patru ani de testare a Personal Pickup in SUA, compania Apple a inceput sa-si pregateasca angajatii din Australia, Franta, Marea Britanie si alte zone de pe planeta pentru modul in care va functiona ridicarea personala din Apple Store-uri, lansarea urmand a avea loc in curand.

In SUA clientii Apple pot beneficia de serviciul Personal Pickup pentru a rezerva un produs din Apple Store Online in vederea ridicarii din oricare dintre magazinele Apple de pe intregul teritoriu american, foarte multa lume apreciind ceea ce a gandit compania Apple pentru a creste vanzarile.

Apple ofera sistemul de ridicare personala pentru o varietate de produse din magazinul sau, clientii fiind notificati prin email-uri sau mesaje text in legatura cu disponibilitatea produselor in magazinele selectate, astfel ca vor sti daca pot ridica produsul in ziua si la ora dorita.

With Personal Pickup, you can place your order on the Apple Online Store or the Apple Store app, then pick it up at any Apple Retail Store. We’ll even set up your new Apple product just the way you like — before you leave the store. Order from the Apple Online Store or through the Apple Store app on your iPad, iPhone, or iPod touch. Select “Pick up” during checkout and we’ll have your order waiting at the Apple Retail Store of your choice.

Extinderea sistemului Personal Pickup pentru Apple Store-uri este un nou pas al Apple pentru eliminarea cozilor din timpul lansarilor de produse noi, dar si pentru a reduce perioada de asteptare pentru cumpararea unui produs, in SUA putand fi programate inclusiv sesiuni in care clientii pot fi invatati cum sa-si foloseasca noile achizitii.

In Romania diverse magazine permit rezervarea produselor pentru ridicare din magazine, asa ca puteti beneficia de o experienta similara aproape oriunde.