Apple Campus 2 – prezentare video din interior

Apple Campus 2 prezentare interiorConstructia Apple Campus 2 este in plina desfasurare in Cupertino in momentul de fata, iar un pilot american a reusit sa foloseasca o drona pentru a face prima inregistrare din interiorul locatiei viitorului sediu.

In clipul video de mai jos veti vedea pentru prima oara cum arata indeaproape cladirile in care vor lucra angajatii Apple Campus 2 si cum decurge constructia in interiorul lor, in aceeasi masura fiind prezentate inclusiv zonele in care urmeaza sa fie amenajate constructii subterane.

Pentru a face aceasta inregistrare pilotul a avut cel mai probabil aprobarea companiei Apple sau cel putin a constructorilor deoarece el prezinta imagini pe care compania Apple incearca sa le tina ascunse de toata lumea, ele prezentand in detaliu modul in care arata cladirile sale.

Apple a prezentat actualizari regulate ale procesului de cosntructie si diverse clipuri video filmate cu drone ne-au aratat cum sunt ridicate toate cladirile, insa acesta este cel mai complex si detaliat dintre ele si va recomand sa il urmariti daca sunteti interesati de constructie.

1 COMENTARIU