Prima Pagina jailbreak iOS 9.1 si iOS 9.2 jailbreak exista

iOS 9.1 si iOS 9.2 jailbreak exista

iOS 9.1 si iOS 9.2 jailbreakiOS 9.1 si iOS 9.2 jailbreak exista si este untethered, el fiind dezvoltat in baza unui exploit pentru browserul Safari creat de catre compania Apple, informatia fiind oferita astazi de catre o companie de securitate informatica.

V-am spus acum cateva luni ca o companie americana ofera 1 milion de dolari pentru o solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar astazi ea a confirmat faptul ca o echipa de hackeri i-a furnizat o solutie de iOS 9.1 si iOS 9.2 jailbreak.

Compania americana se numeste Zerodium si aceasta solutie de jailbreak nu necesita conectarea terminalelor la un calculator pentru a permite exploatarea iDevice-urilor, ea fiind similara cu vechi solutii de jailbreak dezvoltate de catre comex, de exemplu, pentru iOS 5 si nu numai.

Desi aceasta solutie de jailbreak exista si a fost confirmata, ea nu va fi vreodata lansata public din cauza sumei de 1 milion de dolari platita de catre compania Zerodium pentru a o cumpara de la hackerii care au dezvoltat-o in baza exploit-urilor existente pentru Safari in aceste versiuni ale sistemului de operare.

Astazi v-am spus care este situatia jailbreak iOS 9 pentru iPhone si iPad, iar informatia din aceasta seara nu schimba in vreun fel lucrurile deoarece Zerodium nu va lansa solutia de jailbreak si va trebui sa asteptam ca alta echipa de hackeri sa ne-o ofere.

Sansele ca o solutie de jailbreak pentru iOS 9.1 sau iOS 9.2 sa fie lansata sunt extrem de mari, insa singura intrebare are legatura cu momentul in care ea va fi oferita, parerea mea fiind ca hackerii vor astepta lansarea oficiala a iOS 9.2, adica probabil anul 2016.

 • Roby

  deci exista dar pana la urma numai exista :)) clar …

 • mary

  A facut cineva jailbreak la ios 9.1?

 • razvan

  Sunt curios ios 9.2 ce va aduce nou. Ma refer la performante

 • tavutzu95

  De ce ar vrea cineva sa plătească atât pt așa ceva. Care ar fi profitul sau utilitatea ?

 • lucian84

  Eu as vrea ca iOS 9.2 sa nu mai aibă atâtea probleme !!!

 • Dan

  În spatele acestui Zerodium poate fi o agenție guvernamentală care are tot interesul să poată folosi un backdoor pe telefoanele persoanelor vizate. Sau, pur și simplu, totul nu e decât un hoax. Smoke and mirrors, baby :))

 • Dan

  Da. Zerodium.

 • m3

  9.2 beta 1 il am de câteva zile merge ff bine ,nu va chinuiți cu 9.1 oficial care e praf

 • Cristian

  Cred ca am fact o boacănă, am avut jailbreak pe iPhone 5, ios8.4 si am încercat sa ii dau Factory reset, acum îmi apare mărul si cam atât. Cine ma poate ajuta cu o informație.