Ce descarca primii utilizatori Apple TV 4 ?

Ce descarca primii utilizatori Apple TV 4Apple TV 4 a fost lansat in cursul zilei de vineri de catre compania Apple, iar impreuna cu el a aparut si un App Store dedicat pentru utilizatorii interesati de acest nou produs, asa ca acum aflam si ce descarca lumea din el.

Conform primelor informatii, jocurile sunt cele mai populare aplicatii descarcate pe Apple TV 4 si acest lucru este usor de inteles avand in vedere ca produsul are o telecomanda cu trackpad, asta desi ele sunt mult mai scumpe decat cele disponibile pentru platforma iOS.

Pentru a atrage si mai mult interes catre aceste jocuri, compania Apple a ales sa promoveze in magazinul sau jocurile care sunt compatibile cu noul trackpad si permit folosirea de gamepad-uri terte, acestea avand un marcaj special in pagina in care sunt listate in tvOS App Store.

Multumita acestui tip de marketing, jocurile pentru Apple TV 4 sunt in topul celor mai descarcate aplicatii, dar si in topul aplicatiilor care genereaza cei mai multi bani pentru dezvoltatori, asa ca viitorul este al jocurilor pentru noul produs al companiei americane si nu al simplelor aplicatii.

In momentul de fata exista peste 1000 de aplicatii disponibile in tvOS App Store, numarul acestora urmand a creste in perioada imediat urmatoare pe masura ce dezvoltatorii isi vor face curajul pentru a oferi mai multe titluri de acest gen, Apple TV 4 fiind o semi-consola pentru jocuri.