Telecomanda Apple TV 4 se sparge

telecomanda Siri Apple TV crapataTelecomanda Apple TV 4 se sparge daca este scapata pe suprafete dure, iar asta deoarece are un trackpad din sticla care este fragil si daca nu sunteti atenti cu ea, riscati sa o gasiti in starea pe care o vedeti in imagine.

Utilizatorul care a publicat imaginea alaturata sustine ca a scapat telecomanda Apple TV 4 pe gresie si in momentul de fata nu o mai poate folosi, astfel ca va trebui sa cumpere alta, compania Apple vanzand acest produs la pretul de 79 de dolari in SUA.

Desi este normal ca oricine sa se astepte de la un trackpad de sticla sa fie fragil, vorbim totusi despre un obiect care va ajunge sa fie aruncat in diverse momente de catre utilizatori, el fiind foarte fragil si susceptivil la crapare daca nu este utilizat cu foarte mare grija.

Sunt sigur ca ati aruncat de cateva ori telecomanda unui televizor pe pat sau aceasta a cazut pe jos intr-un moment sau altul din neatentie, insa daca veti cumpara Apple TV 4, trebuie sa aveti grija foarte mare cu telecomanda produsului pentru ca ea nu va rezista foarte bine la impact.