HUDWAY Glass – un smartphone devine HUD in masina

HUDWAY GlassHUDWAY Glass este un accesoriu foarte interesant care a fost gandit in ideea de a transforma un smartphone intr-un HUD in masina pentru a ne tine mereu cu ochii la drum si nu la bordul automobilului nostru.

HUD sau heads-up-display este un sistem implementat in unele masini care are menirea de a ne arata pe parbriz viteza de rulare a masinii noastre si anumite elemente de control din bord pentru a nu mai verifica in mod constant bordul masinii pentru a afla cu ce viteza ne miscam, daca avem luminile de intampinare pornite, etc.

Conform creatorilor HUDWAY Glass, peste 450 de milioane de oameni isi folosesc smartphone-urile la volan zilnic, iar accesoriul lor ii poate ajuta sa fie mai atenti la drum decat la terminale, o treime din timpul parcurs conducand fiind petrecut uitandu-ne la smartphone in loc de drum.

Dupa cum puteti vedea in animatia de mai sus, HUDWAY Glass permite asezarea unui smartphone in interiorul sau si cu ajutorul unei sticle reda ca intr-o oglinda imaginile afisate pe ecran, astfel ca vom putea vedea rapid viteza de rulare si informatii pentru navigare ghidata direct in fata ochilor si nu in bord.

We introduced the early prototype of HUDWAY Glass at CeBIT 2015 in Hannover for the first time. It is a simple accessory, which turns any smartphone into a head-up display. Moreover, it eliminates many issues associated with projecting an image onto a windshield, including doubling of the image, lack of reflection during daytime, image size and a few others.

Prezentat la CeBIT 2015, HUDWAY Glass este o alternativa ieftina pentru HUD-urile implementate in masinile de lux si, ca sa fiu sincer, cred ca el este extrem de util pentru orice fel de sofer, in special in conditiile in care conduceti intr-o zona necunoscuta si aveti nevoie de navigare ghidata.

HUDWAY Glass

HUDWAY Glass a primit deja de 4 ori mai multi bani decat are nevoie pentru a fi finantat si va fi lansat anul viitor pe piata, insa daca sunteti interesati sa il sustineti in continuare, exista in continuare locuri deschise pentru sustinere in pagina sa.