VisioHD iOS9 – o tema simpla pentru iOS 9

VisioHD iOS9VisioHD iOS9 este o noua tema disponibila din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9, ea oferindu-ne posibilitatea de a implementa o modificare subtila, dar substantiala, pentru terminalele noastre.

In imaginea de mai sus vedeti ceea ce ofera tema VisioHD iOS9 pentru iDevice-uri si vorbim intr-o prima faza despre o multitudine de iconite transparente care potenteaza efectul creat de catre wallpaper-urile setate in ecranul principal de aplicatii de catre noi, asa ca puteti configura totul dupa bunul plac.

Conform dezvoltatorului, VisioHD iOS9  are disponibile nu mai putin de 880 de iconite special create pentru aplicatiile native si terte ale sistemului de operare, separat de acestea existand badge-uri personalizate, interfete modificate pentru foldere si noi stiluri pentru iconite.

Transparency make your devices more beautiful. v1.0 of VisioHD iOS9 contain more than 880 awesome icons with unique style, badge, folder, 4 icon effects, UI, wb fix. For wallpapers, they can be downloaded in my website. This theme work with anemone & winterboard apps.

VisioHD iOS9 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.