10 dintre cele mai bune jocuri pentru copii

10 greatest kids games10 dintre cele mai bune jocuri pentru copii sunt promovate de catre compania Apple intr-o noua sectiune numita 10 greatest Kids Games, ea fiind disponibila din cursul zilelor trecute in App Store.

Dupa cum ii spune si numele, sectiunea contine doar 10 jocuri care sunt perfecte pentru copiii, cei din Cupertino punandu-si angajatii sa le aleaga “pe spranceana” pentru a le oferi utilizatorilor din lumea intreaga doar cele mai bune jocuri disponibile pentru cei mici.

Apple nu specifica deocamdata categoria de varsta pentru care sunt recomandate aceste jocuri, insa unele dintre ele sunt extrem de populare in App Store, asa ca veti vedea cu siguranta si cateva titluri foarte populare pe care copiii vostri le vor aprecia in timpul folosirii.

Inca de acum cateva saptamani compania Apple se bazeaza doar pe alegerile angajatilor sai pentru a promova aplicatii in diversele sectiuni ale App Store, astfel ca indiferent ce titlu veti descarca din magazinul de aplicatii al celor din Cupertino veti sti ca faceti o alegere buna.

Sectiunea 10 greatest Kids Games poate fi accesata urmand acest link.