Un nou produs Apple a fost descoperit

Mac Pro OS X El CapitanUn nou produs Apple a fost descoperit in codul sursa al OS X El Capitan, mai exact un nou model al Mac Pro ar fi in momentul de dezvoltare in cadrul companiei Apple in momentul de fata.

Au trecut doi ani de cand actuala versiune a Mac Pro a fost lansata de catre compania Apple, el ramanand neactualizat de atunci, insa conform OS X El Capitan cei de la Apple testeaza un nou model in momentul de fata in vederea lansarii pe piata.

Avand numele de cod AAPLJ951, acest Mac Pro nu este prezentat in mod explicit in OS X El Capitan, insa codul de produs este similar cu cel al actualului Mac Pro, acesta din urma avand identificatorul AAPLJ90, deci noua versiune ar trebui sa fie un model imbunatatit.

Separat de existenta acestui nou identificator, OS X El Capitan are inregistrate mai multe porturi USB 3 decat cele existente intr-un MacBook Pro, Mac Mini sau iMac, iar el contine suport pentru noi tipuri de placi grafice, aceste date indicand faptul ca vorbim despre un nou Mac Pro.

The data is identical to that of the late 2015 (iMac17,1 in the same file) so it may as well be a remnant of the new iMac, but the strange thing is that the XHCI data for the late 2015 iMac is also there, which is why I believe that this is not/was not added for the/a new iMac but another Mac.

Avand in vedere ca a trecut foarte mult timp de la ultima actualizare a Mac Pro, este destul de logic sa ne gandim ca Apple ar urma sa lanseze un nou produs din serie, astfel ca probabil pana la sfarsitul anului vom vedea si Mac Pro late 2015 disponibil in Apple Store Online.

1 COMENTARIU