Apple si Taylor Swift – colaborare pentru iPhone 7

Taylor Swift iPhone 7Apple si Taylor Swift ar putea colabora pentru lansarea iPhone 7, compania americana parand sa fi discutat deja cu reprezentantii artistei pentru a o contracta pentru un eveniment ce va avea loc in toamna anului 2016.

Informatiile nu sunt confirmate oficial deocamdata de vreo sursa apropiata Apple sau de una apropiata artistei, insa nu este exclus ca Apple sa o foloseasca pentru a promova terminalul iPhone 7 in toamna anului 2016 avand in vedere popularitatea sa in randul tinerilor.

Anul acesta Taylor Swift a criticat dur Apple pentru modul in care trateaza artistii cu Apple Music si a determinat compania sa isi schimbe politica dupa ce a obtinut sustinerea a milioane de oameni, asa ca in 2016 Apple ar putea incerca sa repare relatia cu binecunoscuta artista.

Pentru ca iPhone 7 este la foarte mult timp distanta de lansarea oficiala, nimeni nu stie sigur ce noutati va aduce terminalul celor din Cupertino, insa angajarea unui artist cu foarte multe luni in urma este o practica foarte normala avand in vedere modul in care evolueaza programul unui artist precum Taylor Swift.

Dupa fiecare prezentare a unui nou terminal iPhone compania Apple a avut concerte sustinute de catre trupe foarte populare, astfel ca prezenta artistei Taylor Swift nu este greu de inteles, Apple putandu-se folosi de popularitatea sa chiar si pentru a prezenta noi functii ale terminalelor.

Acestea fiind spuse, informatia este oferita doar cu titlu de zvon si ramane de vazut daca ea va fi confirmata sau nu de catre diverse surse credibile.