Google Drive 4.3 update a fost lansat in App Store

Google Drive

Google Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet.

Actualizată în cursul acestei seri, aplicatia ajunge la versiunea 4.3 si permite adaugarea de mesaje personalizate pentru partajarea de fisiere, noi optiuni pentru sortarea fisierelor in contul vostru si optiunea de a reda fisiere audio direct din aplicatie.

  • Add a custom message when sharing files
  • Reverse sort by file name and date
  • Play audio files in Drive

Google Drive este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentPicture Perfect Posts – aplicatii care fac poze perfecte
Articolul următorUn nou produs Apple a fost descoperit
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.