iOS 9.2 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.2 public beta 2iOS 9.2 public beta 2 a fost lansat de catre compania Apple la doar o zi distanta de iOS 9.2 beta 2, compania americana facandu-si un obicei din a le oferi utilizatorilor versiunile publice beta la doar o zi distanta de cele dedicate dezvoltatorilor.

Ieri v-am spus ca iOS 9.2 beta 2 nu aduce nimic nou important pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar din pacate astazi nu am vesti mai bune pentru voi, deoarece iOS 9.2 public beta 2 nu este anuntat cu schimbari importante si vizibile pentru terminalele noastre.

iOS 9.2 public beta 2 oferit astazi de catre compania Apple poate fi instalat de catre oricine pe iPhone, iPad sau iPod Touch deoarece Apple a initiat in  vara un program public de testare a iOS 9 oferindu-le oricaror utilizatori curajosi optiunea de a face instalarea.

Daca veti decide sa instalati iOS 9.2 public beta 2 in terminalele voastre, nu veti vedea nimic schimbat fata de iOS 9.1 sau orice alta versiune a iOS 9 mai veche, exceptie facand caracterele emoji disponibile incepand din iOS 9.1, asa ca nu va asteptati la minuni.

Daca aveti instalat iOS 9.2 public beta 1, atunci veti putea instala iOS 9.2 public beta 2 prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update.