Instaleaza iOS 9.2 beta 2 pe iPhone sau iPad

Instaleaza iOS 9.2 beta 2 pe iPhone sau iPadiOS 9.2 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS.

Exact precum in cazul iOS 9.2 beta 1, iOS 9.2 beta 2 nu aduce schimbari vizibile pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, compania Apple preferand sa imbunatateasca performantele generale ale terminalelor si sa rezolve diverse probleme de functionare.

Pana acum compania Apple a permis instalarea iOS 9 beta fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS, astfel ca teoretic ar trebui sa puteti instala iOS 9.2 beta 2 fara probleme, asta si pentru ca o versiune public beta va fi disponibila in curand.

Cum instalez iOS 9.2 beta 2 pe iPhone sau iPad

Inainte de a instala iOS 9.2 beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch este foarte indicat sa faceti un backup terminalelor voastre cu iTunes sau iCloud, asta deoarece in caz de esec va trebui sa reveniti la acele versiuni ale sistemului de operare.

In aceeasi masura, daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul, iOS 9.0.2 neputand fi instalat.

Poti nstala iOS 9.2 beta 2 pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

  1. Descarcați iOS 9.2 beta 2 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9.2 beta 2 descărcat anterior.

Dupa ce iTunes finalizeaza procedura ar trebui sa aveti instalat iOS 9.2 beta 2 pe iPhone sau iPad si puteti beneficia de tot ceea ce ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre.

10 COMENTARII