iOS 9 ruleaza pe doua treimi din iDevice-uri

iOS 9 doua treimi ideviceiOS 9 ruleaza deja pe doua treimi dintre iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care sunt compatibile cu el, compania Apple actualizand in cursul noptii trecute informatiile privind procentul dintre terminalele active care au facut upgrade-ul la iOS 9.

Dupa lansarea iOS 9.1 numarul celor care ruleaza una dintre noile versiuni a iOS 9 a continuat sa creasca, semn ca implementarea noilor caractere emoji a avut un oarecare rol in cresterea interesului vis-a-vis de noua versiune majora a sistemului de operare pentru produsele Apple.

Acum doua saptamani iOS 9 era instalat pe 61% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile companiei Apple, deci vorbim despre o crestere sustinuta a numarului de terminale care ruleaza aceasta actualizare, ele ajungand la 66%, cei de la Apple fiind cel mai probabil extrem de multumiti de modul in care se desfasoara lucrurile.

Desi in momentul lansarii iOS 9 avea aceeasi rata de adoptie precum iOS 8 si se parea ca lumea nu este chiar atat de interesata de ceea ce are el de oferit, cateva zile mai tarziu Apple anunta ca iOS 9 care cea mai rapida rata de adoptie dintre toate versiunile iOS.

Desi anul trecut acest lucru parea greu de crezut, compania Apple si lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 9 au generat o crestere substantiala a ratei de adoptie pentru iOS, ea urmand a isi continua trend-ul ascendent in saptamanile urmatoare.