iPhone 7C cu ecran de 4 inch – lansare in 2016

iPhone 7C 4 inchiPhone 7C cu ecran de 4 inch urmeaza sa fie lansat pe piata in 2016 impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple dorind sa mentina in “viata” linia de terminale cu ecrane mici pentru utilizatorii dornici de asemenea dispozitive.

Desi s-a speculat anul acesta ca un iPhone 6C cu ecran de 4 inch isi va face aparitia, iata ca abia in 2016 vom avea un iPhone 7C cu ecran de 4 inch care va fi pus in vanzare de catre compania Apple in toamna, impreuna cu “fratii” sai mai mari.

iPhone 7C ar urma sa fie un iPhone 5S cu hardware mai bun, design-ul terminalului urmand a semana cu cel al dispozitivului lansat in 2013 de catre Apple, insa in interiorul sau se va regasi un chip A9 care va facilita rularea iOS 10 cu performante foarte bune.

Partea interesanta este ca iPhone 7C ar urma sa aiba o carcasa din aluminiu si nu din plastic, asa cum s-a sugerat in diverse zvonuri de pana acum, compania Apple evitand a-i implementa 3D Touch pentru a pastra diferentele fata de iPhone 6S sau iPhone 7.

As there is still demand for a 4-inch iPhone, we believe Apple will upgrade this product line. Because the iPhone 5s is more popular than the iPhone 5c, we think Apple is likely to launch an upgraded iPhone 5s. We predict Apple will mass-produce this new 4-inch iPhone in 1H16 with metal casings. In order to make the current iOS 9 or next-generation iOS 10 run smoothly, Apple may adopt an A9 chip for this new phone.

Conform analistului, acest iPhone 7C ar urma sa genereze vanzari de 20 – 30 de milioane de unitati pentru compania Apple doar in cursul anului 2016, cifrele fiind destul de mari pentru un dispozitiv dintr-o categorie nu chiar atat de populara acum.

Acestea fiind spuse, iPhone 7C pare sa fie real si pregatit pentru lansare de catre compania Apple, acum ramane doar de vazut cat va costa acest dispozitive deoarece nu vorbim despre terminalul ieftin pe care lumea il asteapta de la Apple.