WhatsApp Messenger vine cu schimbari de interfata

WhatsApp Messenger interfata nouaO noua actualizare pentru WhatsApp Messenger este pregatita de catre compania WhatsApp in perioada urmatoare, iar una dintre schimbarile gandite de catre ea are legatura cu interfata de utilizator.

In imaginea alaturata puteti vedea cum va arata meniul de setari al aplicatiei WhatsApp Messenger dupa schimbarea pregatita de catre companie, ea urmand a adauga noi iconite in dreptul fiecarui meniu cu informatii.

Separat de acestea, noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger va avea unele texte colorate intr-un mod diferit, similar celui disponibil pentru versiunea dedicata Android, asta in timp ce pentru contacte vom avea optiunea de a apela anumite contacte prin FaceTime.

In continuare se pare ca vom avea afisate noi informatii despre consumul de date din conversatii direct in interfata pentru acestea, compania WhatsApp dorind sa ne ofere mai multe date despre modul in care facem traficul de internet din propriile terminale.

Toate aceste modificari pentru WhatsApp Messenger vor fi disponibile intr-un viitor nu foarte indepartat, insa deocamdata nu se stie sigur cand ar urma sa fie lansata aceasta versiune a aplicatiei, ea fiind in proces de testare cu diversi utilizatori.