Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme

iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme

iphone 7 lansare varaiPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme decat se asteapta multi dintre fanii Apple in momentul de fata, compania americana intentionand saaduca dispozitivul pe piata in avans pentru a acoperi scaderea interesului pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Pana in 2011 compania Apple si-a lansat terminalele iPhone in timpul verii, prezentandu-le in cadrul WWDC si oferindu-le pe piata cateva saptamani mai tarziu, insa incepand de atunci a decis ca acest eveniment sa fie dedicat exclusiv dezvoltatorilor, terminalele iPhone fiind prezentate doar toamna.

In 2016 lucrurile s-ar putea schimba din nou, iar iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme pe piata, probabil tot in vara, insa prezentarea cel mai probabil va avea loc separat de WWDC 2015 pentru a nu dilua importanta acestui eveniment pentru dezvoltatori.

Apple spera sa isi poata finaliza procesul de dezvoltare al iPhone 7 cu mult inaintea unui termen de lansare programat pentru luna septembrie, asta desi iPhone 7 va avea un design nou, o schimbare atat de substantiala avand nevoie de o perioada mai lunga de dezvoltare.

Though plans can change as a product makes its way to market, Apple is apparently hoping to complete the development cycle of its “iPhone 7” faster than in previous years. It’s expected that the next-generation handset will feature a completely new external design, as the company has traditionally done with new model numbers.

Lansarea unui iPhone 7 mai devreme decat se asteapta toata lumea ar putea fi problematica pentru Apple deaoarece iOS 10 are nevoie de cateva luni de testare inaintea lansarii pentru a putea fi pregatit temeinic pentru utilizatori.

In trecut Apple lansa versiunile beta ale iOS in primavara si le testa pana in vara, atunci lansandu-le impreuna cu noi terminale iPhone, iar in cazul iPhone 7 situatia ar putea fi identic si daca terminalul va ajunge pe piata mai devreme decat se crede, vom sti cu mult inainte.

 • Srb Srb

  Din cate stiu parca asa se zicea si in legatura cu iphone 6 si pana la urma a ramas tot Sept
  Deci 1-0 pt mine, merg spre 2-0

 • Attilar1

  Mai repede=mai multe probleme

 • anonim

  Nu ii inteleg pe cei de la Apple, încep sa facă aceleași greșeli ca si concurenta…. La un moment dat o sa ajungă ca si htc, cu un picior in faliment…. Tot ce urca trebuie sa si coboare

 • Viorel Predatorul

  Pai in cazul asta, Apple o copiaza pe Samsung, ca doar Samsung lanseaza seria S “mai devreme” decat era prevazut 🙂
  PS: e doar o gluma, luati-o ca atare; trebuie sa mai zambim si noi 🙂

 • Srb Srb

  Calm, asa se zvonea si cu iphone 6 si iar toata lumea venea si comenta ca incepe sa fie samsung sau ca mai repede inseamna testare mai putina. si pana la urma sept a fost
  Acum deja vu…tot sept sau putin mai devreme dar clar nu Iunie-iulie asta e clar

 • kliq

  Eu nu inteleg interesul scazut pt iphone 6s! E beton telefonul!!

 • adevar

  6S Din punctu meu de vedere nu a inovat cu nimic ,nu s-ar merita atat de mult sa treci de la iph 6 la 6s,mai bine asteptam 7.

 • Gotti

  Intotdeauna variantele “S” au fost mult mai reusite.

 • se7en

  Ar putea sa-l lanseze tot cu ios 9 ….poate pana atunci o sa fie o varianta fara probleme 🙂

 • Costi

  dar samsung auzise un zvon de la apple…

 • Costi

  beton spre caramida..

 • Ar putea fi adevarat. Apple ne-a demonstrat in ultimul an ca nu mai e nevoie sa testeze prea mult noile produse sau noile versiuni ale iOS. Important este sa le lanseze cat mai repede pe piata, se vor ocupa clientii sa le testeze, pe banii lor.

 • SatanCross

  :)))))

 • Razer Andrei

  exact attilar1! mai rapid cu mai multe buguri! k parca iphone 6s nu le ajunge! am constatat chiar buguri pe i6s (cu toata reclama lor ca are aproape 2 gh procesorul si 2gb memorie),sa nu mai spun k eu unul personal, kiar nu am putut filma 4k! vream sa intru in setarile camerei si ma scotea afara din setari!patetic, cand sti k mai costa kiar si vreo 1200 euro unul! pentru ce ???? sa vad acelasi meniu si mai nimic nou? nfc si 3d touth de care chiar nu e urgent?euraman bn merci pe iphone 5 (normal)!inca isi face destul de bn treaba sincer!