iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme

iphone 7 lansare varaiPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme decat se asteapta multi dintre fanii Apple in momentul de fata, compania americana intentionand saaduca dispozitivul pe piata in avans pentru a acoperi scaderea interesului pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Pana in 2011 compania Apple si-a lansat terminalele iPhone in timpul verii, prezentandu-le in cadrul WWDC si oferindu-le pe piata cateva saptamani mai tarziu, insa incepand de atunci a decis ca acest eveniment sa fie dedicat exclusiv dezvoltatorilor, terminalele iPhone fiind prezentate doar toamna.

In 2016 lucrurile s-ar putea schimba din nou, iar iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme pe piata, probabil tot in vara, insa prezentarea cel mai probabil va avea loc separat de WWDC 2015 pentru a nu dilua importanta acestui eveniment pentru dezvoltatori.

Apple spera sa isi poata finaliza procesul de dezvoltare al iPhone 7 cu mult inaintea unui termen de lansare programat pentru luna septembrie, asta desi iPhone 7 va avea un design nou, o schimbare atat de substantiala avand nevoie de o perioada mai lunga de dezvoltare.

Though plans can change as a product makes its way to market, Apple is apparently hoping to complete the development cycle of its “iPhone 7” faster than in previous years. It’s expected that the next-generation handset will feature a completely new external design, as the company has traditionally done with new model numbers.

Lansarea unui iPhone 7 mai devreme decat se asteapta toata lumea ar putea fi problematica pentru Apple deaoarece iOS 10 are nevoie de cateva luni de testare inaintea lansarii pentru a putea fi pregatit temeinic pentru utilizatori.

In trecut Apple lansa versiunile beta ale iOS in primavara si le testa pana in vara, atunci lansandu-le impreuna cu noi terminale iPhone, iar in cazul iPhone 7 situatia ar putea fi identic si daca terminalul va ajunge pe piata mai devreme decat se crede, vom sti cu mult inainte.