Apple Watch a inregistrat vanzari impresionante

3

Apple Watch vanzari 7 milioane unitatiApple Watch ar fi inregistrat vanzari de 7 milioane de unitati din momentul lansarii si pana in prezent, adica peste 1 milion de unitati pe luna din aprilie si pana la sfarsitul lunii octombrie.

Cifra este una impresionanta daca ne gandim ca niciun alt competitor al Apple nu a reusit sa vanda mai mult de 600 – 700.000 de unitati ale unui smartwatch intr-un intreg an de zile, iar Apple a reusit sa vanda de 10 ori mai mult decat atat in jumatate de an dupa lansare.

Lansarea Apple Watch a dublat vanzarile Pebble deoarece Apple a crescut serios interesul vis-a-vis de smartwatch-uri si a generat o crestere serioasa a pietei in care sunt vandute aceste produse, astfel ca tot mai multa lume va dori sa cumpere un asemenea produs in viitor.

Apple continues to dominate the smart watch market, holding onto its sizable lead through the second quarter of Apple Watch shipments. The company has now shipped nearly 7 million smart watches since launch, a figure in excess of all other vendors’ combined shipments over the previous five quarters. In Q3 Apple was the only smart watch vendor to ship more than 300,000 units.

Desi vanzarile de Apple Watch-uri au crescut, vanzarile Samsung ar fi scazut in ultimele luni, insa nu se ofera informatii cu privire la procentul care este luat in calcul in acest caz, dar probabil vorbim despre unul mic deoarece Samsung isi promoveaza agresiv produsele.

Apple refuza sa ofere informatii privind cifrele de vanzari ale Apple Watch spunand ca ele sunt secrete ale companiei si ar putea ajuta concurenta in a-i afecta vanzarile, asa ca va fi interesant sa vedem cand vor oferi cei din Cupertino primele date de acest gen.