Tizen OS este mai utilizat decat Blackberry

0

Tizen OS este mai utilizat decat BlackberryTizen OS, sistemul de operare pentru terminale mobile dezvoltat de catre Samsung, este mai utilizat decat Blackberry la nivel mondial in momentul de fata, ascensiunea sa fiind surprinzatoare.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

In T3 2015 Tizen OS a depasit pentru prima oara sistemul de operare Blackberry in ceea ce priveste utilizarea la nivel global, devenind in momentul de fata cel de-al patrulea sistem de operare pentru terminale mobile intr-un top 5 al celor mai utilizate.

Android ocupa fara drept de apel prima pozitie in acest top, iOS-ul este plasat pe pozitia secunda, Windows Phone este regasit pe pozitia a treia, in timp ce Tizen OS a urcat incet, dar sigur, pe pozitia a patra, detronand sistemul de operare al companiei Blackberry.

Nu stiu cati analisti ar fi prezis ca Tizen OS ar putea depasi Blackberry in ceea ce priveste gradul de utilizare, insa iata ca Samsung a reusit sa isi transforme sistemul de operare intr-un concurent serios, poate chiar si pentru Windows Phone.

According to the latest published report from our Wireless Smartphone Strategies (WSS) services, Android registered a slight year-on-year increase in marketshare, while Apple gained traction, driven by strong demand for new iPhone models. Microsoft, BlackBerry and Firefox drifted down, while Tizen posted tangible growth and overtook BlackBerry being the fourth largest OS platform for the first time ever.

Desi Blackberry a inceput sa inregistreze vanzari mai bune pentru smartphone-urile sale, cei de la Samsung au implementat Tizen OS intr-o multitudine de smartphone-uri low-end ieftine, astfel ca gradul sau de utilizare a crescut constant in ultimul an.

Daca lucrurile vor continua in acelasi ritm, atunci pana la sfarsitul anului viitor, Tizen OS ar putea ocupa chiar pozitia a treia de la Windows Phone, fiind unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare pentru terminale mobile de pe planeta, desi nu este chiar atat de apreciat.