Blackberry promoveaza Priv folosind Apple

Blackberry Priv promovare AppleBlackberry Priv este smartphone-ul Android creat de catre Blackberry si compania canadiana se foloseste de imaginea companiei Apple pentru a-si aduce produsul in atentia lumii intr-o “mare” de terminale Android de la diversi producatori.

Ieri compania Apple a actualizat o sectiune a website-ului sau pentru a oferi informatii noi despre importanta securitatii iOS 9 si a utilizatorilor de iDevice-uri, iar Blackberry se foloseste de acest lucru pentru a promova smartphone-ul Priv in lumea intreaga.

Intr-o pagina speciala a website-ului sau, compania Blackberry ironizeaza compania Apple pentru faptul ca a realizat abia acum cat de importanta este securitatea informatica pentru utilizatori, spunand ca ea se preocupa de acesti lucru de mai bine de 20 de ani.

We At BlackBerry Are Happy To See Apple Is Now Taking Your Privacy Seriously. For The Last 20 Years BlackBerry Has Built Our Reputation By Creating The Most Secure Devices In The Market. That Is Why In Recognition Of Our Long History Of Valuing Our Customers’ Privacy We’ve Named Our Next Generation Secure Smartphone Priv.

Blackberry sustine ca ia securitatea, privacy, atat de mult in serios incat primul sau smartphone Android are denumirea Priv, insa realitatea este ca este greu sa convingi fanii Blackberry sa cumpere un smartphone Android fara o campanie de marketing puternica.

Blackberry este recunoscuta pentru sistemul sau de operare securizat la extrem, insa Android-ul este foarte vulnerabil in fata unei varietati de atacuri, asa ca va fi interesant de vazut cat de bine si-a securizat Blackberry versiunea de Android instalata in Priv.