Calibrarea bateriei iPhone

calibrare baterie iPhoneZilele trecute discutam cu un utilizator despre calibrarea bateriei iPhone, adica acea procedura care implica in trecut descarcarea completa a unei baterii si incarcarea completa pana la 100% de cateva ori.

Ideea din spatele unei asemenea calibrari a unei baterii pentru telefon era de a ajuta bateria sa “tina minte” cata energie trebuie sa stocheze, asta deoarece bateriile folosite in trecut pentru telefoane mobile aveau probleme cu “memoria” si aveau nevoie de ajutor pentru a functiona corect.

Acum cateva saptamani v-am prezentat 3 mituri ale bateriei iPhone si v-am spus atunci faptul ca o calibrare pentru bateria iPhone nu este necesara deoarece aceasta componenta a produselor celor de la Apple nu are nevoie de o asemenea procedura pentru a fi indeplinita.

Cum calibrez bateria iPhone

Cum calibrezi bateria iPhone ? Foarte simplu! Nu o calibrezi pentru ca nu are nevoie, insa desigur ca tu iti poti satisface pornirea si o poti descarca pana cand terminalul se inchide si apoi o poti incarca pana la 100% si chiar putin dupa aceea, aceasta mentinere in priza crescand foarte usor autonomia.

Tot ceea ce v-am spus mai sus despre calibrarea bateriei iPhone se aplica inclusiv pentru tabletele iPad sau terminalele iPod Touch, aceste dispozitive avand acelasi tip de dispozitive inteligent care nu au nevoie de descarcari si incarcari complete pentru a sti cat sa se incarce.

In aceeasi idee cu calibrarea bateriei iPhone va spun ca nu exista aplicatii in App Store sau pentru jailbreak care va vor incarca bateria la o capacitate mai mare sau vor face incarcarea mai rapida, asa ca indiferent ce cititi prin descrieri ale lor sau pe internet, nu va lasati pacaliti.

Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari in legatura cu procesul de incarcare al bateriei iPhone sau cu orice altceva legat de baterie, va rog sa lasati comentarii.