iPhone 6S Plus vs Coca Cola (Video)

iPhone 6S Plus vs Coca ColaiPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt primele smartphone-uri Apple care sunt rezistente la apa intr-o anumita masura, astfel ca daca veti scapa terminalul vostru in apa si el va fi acoperit complet, exista sanse mici ca dispozitivul sa se strice.

Pentru ca am vazut diverse teste cu terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus scufundate in apa, astazi vedem si un iPhone 6S Plus acoperit complet de Coca Cola, dispozitivul rezistand foarte bine dupa ce a fost complet acoperit de sucul care in mod normal afecteaza functionalitatea altor dispozitive electronice.

De la camera si pana la portul de incarcare al iPhone 6S Plus, totul functioneaza fara probleme desi a fost scufundat complet in Coca Cola, astfel ca daca se va intampla sa scapati suc pe o masa pe care se afla terminalele voastre, lucru care se poate intampla mai rar decat credeti, veti sti ca nu exista motive sa va speriati.

Articolul precedentCalibrarea bateriei iPhone
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 09.11.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.