HideMeX (iOS 9) personalizeaza interfata iOS 9

HideMeX (iOS 9) personalizeaza interfata iOS 9HideMeX (iOS 9) este versiunea pentru iOS 9 a unul tweak lansat initial cu doi ani in urma, el oferindu-ne posibilitatea de a ascunde sau afisa diverse elemente ale interfetei sistemului de operare pentru iDevice-uri.

HideMeX (iOS 9) are disponibil un meniu de setari in aplicatia Configurari, Settings, iar de acolo puteti controla vizibilitatea a aproape oricarui buton, a oricarei scurtaturi si nu numai, deci aveti control total asupra a ceea ce este afisat pentru voi in terminale.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, HideMeX (iOS 9) este extrem de complex si are toate optiunile impartite pe diverse categorii, astfel ca aveti parte de o personalizare aproape completa pentru tot ceea ce aveti nevoie sa modificati din interfata.

Compatible with iOS 9. HideMeX is a complete iOS customizing experience like no other. Putting control back into the users hands, HideMeX allows the customization of your device like no other. With localization for different languages, you’ll enjoy a fully personal experience like never before. Get started on your complete iOS makeover today with HideMeX.

HideMeX (iOS 9) este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.