Shortcutix personalizeaza scurtaturile 3D Touch

ShortcutixShortcutix este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa nou schimbari pentru 3D Touch.

Mai exact, Shortcutix este gandit pentru a ne permite sa modificam interfata scurtaturilor sistemului Quick Actions, adica cel meniu care este afisat atunci cand facem apasari puternice sau usoare pe iconita unei aplicatii pentru a ajunge mai usor la unul dintre meniurile sale.

Conform dezvoltatorului Shortcutix, tweak-ul sau functioneaza cu orice terminale care au 3D Touch intr-o forma sau alta, deci nu sunteti limitati doar la iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, ci il puteti folosi pe oricare dintre terminalele pe care le detineti.

Shortcutix – Customize shortcuts. Compatible with iOS 9. Apple introduced a brand new feature called 3D Touch. This feature brought to life another great feature called “Shortcuts”. By default Apple is not giving you ability to customize Shortcuts. Introducting Shortcutix! Customize every single part of Shortcut menu, this includes:
– Title color and font
– Subtitle color and font
– Icon color
– Background color
– Border color
– Blur style
– etc

In ceea ce priveste personalizarea interfetei scurtaturilor, Shortcutix ofera optiunea de a modifica titlurile, culoarea si fontul scrisului pentru orice parte din interfata, culoarea iconitelor, culoarea fundalului afisat si tipul de blur care este aplicat la accesarea unei scurtaturi.

Shortcutix este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.