Data de lansare iPad Pro a fost dezvaluita

iPad Pro lansare 13 noiembrieiPad Pro va fi lansata pe 13 noiembrie conform unor informatii venite din partea unor parteneri ai companiei Apple care au inceput deja sa inregistreze precomenzi pentru noul produs.

Doi parteneri importanti ai companiei Apple au inceput din cursul zilei de ieri sa inregistreze precomenzi pentru iPad Pro in paginile dedicate tabletei pe website-urile lor fiind mentionat faptul ca iPad Pro va fi lansata pe data de 13 noiembrie in SUA si cu siguranta in alte tari.

Initial s-a spus ca iPad Pro va fi lansata pe 11 noiembrie, insa se pare ca Apple nu va schimba strategia sa de lansare a tabletelor iPad in zile de vineri, asa ca miercurea aceasta nu va putea fi cumparata tableta din Apple Store-urile de pe glob, deci utilizatorii vor trebui sa astepte pana pe 13 noiembrie.

In momentul de fata iPad Pro este pusa in vanzare de catre partenerii Apple la preturi ce incep de la 790 de dolari pentru versiunea Wi-Fi Only cu 32 GB spatiu de stocare, modelul cu 128 GB spatiu de stocare fiind vandut la preturi ce incep de la 950 de dolari.

Pentru modelul 4G pretul trece de 1000 de dolari si aceasta este cea mai scumpa tableta vanduta de catre compania Apple, produsul celor din Cupertino fiind mai scump chiar si decat cele mai ieftine modele ale MacBook Air si sunt curios ce parere aveti voi despre iPad Pro.