TAG Heuer Connected – concurentul Apple Watch

TAG Heuer ConnectedTAG Heuer Connected este un smartwatch Android prezentat astazi de catre celebra companie TAG Heuer, el fiind promovat ca un competitor direct al Apple Watch, desi pretul sau de vanzare este cu mult mai mare.

TAG Heuer Connected ruleaza sistemul de operare Android Wear al companiei Google, deci va oferi o experienta relativ similara cu cea a altor smartwatch-uri Android, insa el are in interior hardware dezvoltat de catre compania Intel, deci va avea performante pe masura.

Intel Curie este chip-ul ce ofera performantele TAG Heuer Connected, el avand la baza tehnologia Intel Quark SE de 32 biti, memorie flash de 384 KB, 80 KB SRAM, Bluetooth 4.0, un giroscop si un accelerometru ce inregistreaza informatii pe 6 axe si incarcare wireless.

In ceea ce priveste carcasa, TAG Heuer Connected este produs folosind titaniu, el putand fi personalizat cu 6 bratari din cauciuc, deci orice sportiv profesionist va fi probabil interesat de un ceas inteligent de acest gen, mai ales ca ecranul sau are un diametru de 46mm.

Separat de acestea, TAG Heuer Connected va avea un pret de minim 1500 de dolari in momentul lansarii, deci vorbim despre un smartwatch de lux care ruleaza Android Wear, insa ramane de vazut cata lume va fi interesata de asa ceva, in ciuda brand-ului.

Apple Watch a afectat serios vanzarile de ceasuri elvetiene, iar TAG Heuer Connected este o prima incercare de a concura cu Apple Watch, dar pretul perceput de catre cei de la TAG Heuer este dincolo de limita rezonabilului, avand in vedere ca exista atat de multe alternative.

Voi ce parere aveti despre TAG Heuer Connected ?

TAG Heuer Connected 1

TAG Heuer Connected 2

TAG Heuer Connected 3

TAG Heuer Connected 4