NEC iti transforma mana intr-o tastatura (Video)

NEC tastatura manaNEC iti poate transforma mana intr-o tastatura virtuala cu ajutorul realitatii augmentate si a unei tehnologii numite ARmKeypad care este prezentata in clipul video de mai jos.

ARmKeypad are la baza un smartwatch si o pereche de ochelari pentru realitate virtuala, acestia fiind cei care permit vizualizarea respectivei tastaturi pe mana, interactiunea noastra cu ea permitand introducerea de texte si nu numai.

Datele introduse folosind aceasta tastatura sunt inregistrate de catre un smartwatch, iar cei de la NEC sustin ca ARmKeypad ar putea oferi metode mult mai simple de a scrie sau de a introduce date in diverse sisteme de operare fata de metodele actuale.

Mai mult decata tat, ARmKeypad este ideal pentru inlocuirea sistemelor care au la baza doar comenzi vocale, insa desigur ca in aceasta situatie simpla folosire a minusculei tastaturi de pe ecranul unui ceas inteligent este intotdeauna o alternativa demna de luat in calcul.

Desi ARmKeypad pare a fi o tehnologie departe de a putea fi utilizata in lumea reala, cei de la NEC intentioneaza sa o faca disponibila pentru publicul larg in cursul anului viitor, insa interesant va fi si pretul pe care compania intentioneaza sa il perceapa pentru el.

Voi ce parere aveti despre ARmKeypad ?