iOS 10 si OS X 10.12 sunt deja testate

iOS 10iOS 10 si OS X 10.12 sunt deja testate de catre compania Apple in sediul din Cupertino, o parte dintre inginerii americanilor pregatind primele versiuni beta ale actualizarilor majore pentru iOS si OS X.

Desi deocamdata Apple abia a ajuns la iOS 9.1 si OS X 10.11.2 ca versiuni oferite public utilizatorilor, iata ca deja pregateste iOS 10 si OS X 10.12, procesul de dezvoltare incepand foarte devreme, probabil pentru ca multe functii noi urmeaza sa ne fie oferite.

In mod normal iOS 10 si OS X 10.12 ar trebui sa fie prezentate de catre compania Apple in cadrul WWDC 2016, conferinta urmand a avea loc in luna iunie a anului viitor, astfel ca pana atunci vom afla o multitudine dintre schimbarile ce ne vor fi oferite.

Procesul de dezvoltare al iOS 10 si OS X 10.12 a inceput timid in luna septembrie, atunci un numar mic de persoane testand aceste actualizari, insa in luna noiembrie tot mai multi ingineri ai celor din Cupertino par sa fie implicati in proces, deci lucrurile devin serioase.

iOS 10 testare

In momentul de fata OS X 10.12 are numele de cod Fuji in interiorul companiei Apple, iar despre numele de cod al iOS 10 momentan nu se cunosc detalii, desi probabil pana in primavara anului viitor vom afla si cum il denumesc angajatii companiei Apple.

Acestea fiind spuse, de acum incolo ne putem astepta ca Apple sa isi indrepte to mai mult atentia spre iOS 10 si OS X 10.12, desi are in testare iOS 9.2 si cel mai probabil va lansa iOS 9.3 pana la sfarsitul acestui an, actualizarile putand aduce doar imbunatatiri minore.