Facebook a lansat in Romania functia Prieteni din apropiere

Facebook prieteni din apropiereRecent Facebook a lansat in sfarsit in Romania functia Prieteni din apropiere, aceasta oferindu-ne posibilitatea de a descoperi rapid ce prieteni se afla in preajma locatiei noastre direct din aplicatia Facebook.

Oferita de foarte mult timp in strainatate, functia Prieteni din apropiere a fost activata gradual de catre cei de la Facebook si in diverse alte zone de pe glob, ea ajungand recent si in Romania, asa ca puteti beneficia de ea rapid.

In imaginea de mai sus aveti afisat procesul de activare al functiei Prieteni din apropiere disponibila pentru Facebook, ea fiind listat in meniul More al aplicatiei Facebook, apasarea butonului See More din sectiunea cu Prieteni/Evenimente dezvaluind-o.

Dupa accesarea functiei Prieteni din apropiere veti avea afisat un meniu care va va intreba cu cine doriti sa partajati locatia voastra, sfatul meu fiind sa oferiti acest privilegiu doar prietenilor, un buton pentru activarea optiunii fiind vizibil in partea inferioara a ecranului.

Dupa apasarea butonului de activare, aplicatia Facebook va va cere sa ii oferiti posibilitatea de a va monitoriza permanent locatia pentru a le spune prietenilor unde va aflati in orice secunda a zilei, iar acest lucru genereaza un consum foarte mare de energie.

Daca ati activat functia Prieteni din apropiere, Nearby Friends, atunci in sectiunea sa ar trebui sa aveti afisata o lista a prietenilor care se afla in apropierea voastra, impreuna cu distanta pana la ei, dar si o lista separata cu prieteni care nu sunt chiar atat de aproape.

Cu ajutorul functiei Prieteni din apropiere puteti afla foarte repede cand un prieten este aproape de voi sau nu si puteti intra in contact cu el, insa trebuie sa fiti foarte atenti cand vine vorba despre partajarea permanenta a locatiei voastre, deoarece teoretic oricine va poate localiza.

Voi veti putea localiza alti prieteni si ei va vor putea localiza pe voi doar daca toti aveti functia Prieteni din apropiere activata.

Daca noul sistem nu este inca activ in aplicatia voastra Facebook, presupunand ca aveti cea mai recenta versiune instalata, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand ea va deveni disponibila.

3 COMENTARII