iPad Pro poate fi precomandata acum

ipad pro precomandaiPad Pro a fost lansata pentru precomanda de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, compania Apple tinandu-si promisiunea de a oferi produsul spre vanzare incepand de astazi.

Conform companiei Apple, iPad Pro este disponibila pentru precomanda din aproape toate magazinele sale online, iar incepand din data de 13 noiembrie tableta va fi disponibila pentru cumparare din 40 de tari de pe glob, Romania neaflandu-se printre ele, din pacate.

iPad Pro este vanduta in cele 40 de tari de catre compania Apple la preturi ce incep de la 799 de dolari si ajung pana la 1080 de dolari, doar trei modele ale produsului fiind puse in vanzare cu 32 GB si 128 GB spatiu de stocare, un singur model avand conectivitate 4G.

iPad Pro este vanduta de catre compania Apple impreuna cu un Apple Pencl si Smart Keyboard, ambele accesorii putand fi utilizate pentru a imbunatati functionalitatea tabletei celor de la Apple, ele fiind promovate ca fiind ideale pentru profesionisti si nu numai.

Tim Cook sustine ca iPad Pro poate inlocui PC-urile, insa ramane de vazut in baza numarului de vanzari cat de populara va fi tableta celor din Cupertino, un numar foarte limitat de persoane fiind interesate de achizitionarea unui asemenea produs.

5 COMENTARII