iOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 3 – comparatie performante

iOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 3iOS 9.2 beta 3 si iOS 9.2 public beta 3 au fost lansate in cursul serii trecute de catre compania Apple, iar astazi vedem o comparatie a performantelor cu iOS 9.1.

iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S sunt comparate in acest test pentru a ne arata care sunt diferentele dintre iOS 9.1 si iOS 9.2 beta 3/public beta 3, iar cu aceasta actualizare compania Apple pare sa fi imbunatatit suplimentar performantele terminalelor sale care sunt compatibile cu iOS 9.

Va spuneam zilele trecute in articolul despre noutatile iOS 9.2 ca Apple a imbunatatit performantele iPhone 4S, iPad Air 2 sau iPhone 6S Plus in versiunile beta oferite pentru aceasta versiune a sistemului de operare, iar clipurile video de astazi demonstreaza faptul ca imbunatatirile nu se rezuma doar la acele terminale in momentul de fata.

Apple pare sa incerce sa ne ofere prin iOS 9.2 o imbunatatire a performantelor tuturor terminalelor sale si daca lucrurile nu se vor schimba in urmatoarele build-uri, atunci foarte multi utilizatori ar trebui sa fie multumiti de ceea ce le va oferi compania americana.

Avand in vedere ca Apple testeaza iOS 9.2 beta intr-un ritm alert, ma astept ca lansarea oficiala sa aiba loc mult mai devreme decat se asteapta foarte multa lume, poate chiar la cateva zile dupa lansarea oficiala a iPad Pro pentru lumea intreaga.