Apple acuzata de rasism in Australia (Video)

Apple rasism australiaApple este acuzata de rasism in Australia dupa ce angajatii sai au refuzat sa le ofere acces intr-un Apple Store unor tineri studenti temandu-se ca acestia ar putea fura produse expuse.

Daca tinerii nu ar fi fost negri, atunci probabil ca putina lume ar fi acordat atentie acestui caz, insa in situatia data, clipul video de mai jos a fost vizualizat de foarte multa lume pe internet in diverse retele de socializare si a fortat compania Apple sa isi ceara scuze pentru comportamentul angajatilor.

Acuzatiile de rasism sunt aduse in discutie in conditiile in care culoarea pielii tinerilor este motivul pentru care angajatii Apple au refuzat sa le ofere accesul in magazin, compania Apple contactandu-i pentru a isi cere scuze pentru modul in care au fost tratati.

Tim Cook promoveaza de cativa ani egalitate in drepturi si tratament pentru angajatii companiei Apple, iar acelasi lucru este aplicat inclusiv pentru clientii care viziteaza Apple Store-urile, asa ca intamplarile de acest gen pun intr-o postura negativa tot efortul lui Tim Cook.

https://www.youtube.com/watch?v=ylhJzQqFc9E

Articolul precedentiOS 9.2 – o noua functie utila descoperita
Articolul următorWhatsApp Messenger – o noua functie pregatita
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.