WhatsApp Messenger – o noua functie pregatita

WhatsApp Messenger previzualizare linkWhatsApp Messenger are o noua functie pregatita de catre compania WhatsApp pentru implementare intr-o viitoare versiune a aplicatiei, iar in imaginile din acest articol veti putea vedea exact despre ce este vorba.

Cei de la WhatsApp au pregatit pentru utilizatori un nou sistem de previzualizare a link-urilor care sunt partajate prin intermediul sistemului sau de mesagerie, astfel ca atunci cand introduceti un link in casuta de scriere veti vedea imediat si o previzualizare a sa.

Dupa cum se poate observa din imagini, WhatsApp Messenger afiseaza o fereastra mica in care afiseaza titlul website-ului, descrierea paginii spre care se face trimitere si domeniul complet al respectivului website, acea fereastra de previzualizare putand fi stearsa inainte de a partaja link-ul.

Schimbarea nu este una foarte mare, insa ea face mai mult ca sigur parte dintr-o strategie a celor de la Facebook de a creste securitatea utilizatorilor deaorece prin previzualizarea unui link, exista sanse mici ca un utilizator sa acceseze un website necunoscut, care ar putea contine malware.

WhatsApp Messenger previzualizare link 1

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansata noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger cu aceasta functie implementata, insa probabil nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat pentru ea.

WhatsApp Messenger previzualizare link 2

5 COMENTARII