Cum obtii gratuit 1 TB de spatiu Google Drive

1 Tb spatiu gratuit Google DriveGoogle Drive este unul dintre cele mai populare servicii de stocare de fisiere existente in momentul de fata, el avand sute de milioane de utilizatori in lumea intreaga.

Daca ati fost vreodata curiosi cum puteti obtine spatiu gratuit in Google Drive, ei bine iata astazi povestea unui american care a obtinut 1 TB de spatiu gratuit in serviciul de stocare de fisiere chiar de la compania Google pentru imbunatatirea Google Maps.

Mai exact, compania Google le permite utilizatorilor sa lase comentarii in sistemul sau de harti pentru diverse locatii, sa incarce poze cu diverse locatii de pe glob, sa adauge locatii noi in Google Maps, sa recomande corectari pentru greseli si sa raspunda la intrebari, iar asta i-a adus 1 TB de spatiu gratuit in Google Drive americanului.

Facand toate acestea, el a reusit sa devina un ghid local de gradul 4 cu peste 200 de puncte primite pentru toate interactiunile sale facute cu Google Maps, compania Google considerand ca el merita premiat pentru toata munca depusa, iar recompensa este pe masura.

Just received an offer from Google for a free 1TB of Google Drive storage for 2 years. The prerequisite is that you have to be a rank 4 local guide for Google maps. This requires 200 reviews I believe, something you can achieve in a single day. Worth it for $240 of storage.

Acel TB de spatiu gratuit in Google Drive este oferit timp de 2 ani de catre compania Google, asa ca utilizatorul va putea incarca orice in serverele americanilor pentru a accesa datele oricand doreste pentru a le descarca in PC/terminale mobile, ori a le vizualiza.

Inainte sa incepeti sa spamati Google cu diverse interactiuni mai mult sau mai putin utile este bine sa stiti ca tot ceea ce se publica in Google Maps este revizuit acum de catre diversi angajati ai companiei.