SpotBrowser inlocuieste Spolight cu un browser

SpotBrowserSpotBrowser este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care ruleaza iOS 9, iar cu ajutorul sau putem inlocui Spotlight cu un browser pentru navigare pe internet.

Spotlight nu este chiar atat de util pentru multi utilizatori, in special deoarece Apple nu ofera functionalitate completa pentru acest sistem in tari precum Romania, astfel ca tweak-uri ca SpotBrowser aduc altceva util in locul sau in terminalele noastre.

Folosind un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, SpotBrowser ne permite sa setam diverse pagini predefinite pentru partea de ecran din care il pornim, dar si o pagina predefinita pentru deschiderea sa de la bun inceput, asa ca il putem personaliza.

You can have two separate browser sessions for the “left” and “top” spotlight, or you can have just one unified session for both. The home url can be configured in settings, along with your top five favorite sites, and more! You can also disable the browser for either the left or top spotlight, to have both a browser, as well as the original spotlight, if you want.

SpotBrowser este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.