Prima Pagina Apple Pencil Iata cum functioneaza Apple Pencil (Video)

Iata cum functioneaza Apple Pencil (Video)

Apple Pencil detaliuApple Pencil este creionul digital lansat de catre compania Apple special pentru iPad Pro, iar multumita celor care au primit primele tablete de la iPad vedem si noi cat de util este accesoriul.

In clipurile video de mai jos veti vedea cat de util poate fi Apple Pencil pentru graficienii care creeaza opere de arta, ori pentru cei care modifica poze, documente sau orice fel de alte creatii, accesoriul permitand un control mult mai fin al aplicatiilor din iOS.

Avand in vedere ca varful Apple Pencil are un diametru mult mai mic decat degetul unui om, atingerile facute de catre el pe ecran ne permit sa editam chiar si cele mai mici detalii ale unei poze, scrisul de mana fiind recunoscut foarte usor de catre iOS, el aparand imediat in aplicatii.

Apple Pencil nu pare a fi chiar atat de o util la o prima vedere, insa avand latenta foarte mica, el transforma utilizarea intr-o adevarata placere, compania Apple reusind sa creeze o experienta foarte interesanta pentru folosirea sa, ea fiind apropiata de cea a utilizarii unui creion normal.

Voi ce parere aveti ?

 • Ari

  Oare merge si cu Air 2?

 • @Ari: Teoretic, da.

 • Ari

  As vrea sa mi iau un Apple Pencil, însă nu vreau sa renunț încă la Air 2. Cred ca voi aștepta ceva review uri, sa văd cum se împăca unul cu celălalt, si cum este experienta in utilizare…

 • rundown

  In ce masura poate fi folosit apple pencil impreuna cu un ipad 4? Stie cineva va rog?

 • Pingback: Cele mai bune aplicatii pentru iPad Pro | iDevice.ro()