Iata cum functioneaza Apple Pencil (Video)

Apple Pencil detaliuApple Pencil este creionul digital lansat de catre compania Apple special pentru iPad Pro, iar multumita celor care au primit primele tablete de la iPad vedem si noi cat de util este accesoriul.

In clipurile video de mai jos veti vedea cat de util poate fi Apple Pencil pentru graficienii care creeaza opere de arta, ori pentru cei care modifica poze, documente sau orice fel de alte creatii, accesoriul permitand un control mult mai fin al aplicatiilor din iOS.

Avand in vedere ca varful Apple Pencil are un diametru mult mai mic decat degetul unui om, atingerile facute de catre el pe ecran ne permit sa editam chiar si cele mai mici detalii ale unei poze, scrisul de mana fiind recunoscut foarte usor de catre iOS, el aparand imediat in aplicatii.

Apple Pencil nu pare a fi chiar atat de o util la o prima vedere, insa avand latenta foarte mica, el transforma utilizarea intr-o adevarata placere, compania Apple reusind sa creeze o experienta foarte interesanta pentru folosirea sa, ea fiind apropiata de cea a utilizarii unui creion normal.

Voi ce parere aveti ?