5 persoane grav ranite dupa ce un autobuz a intrat in santierul unui Apple Store

11

persoane ranite grav autobuzIn cursul noptii trecute un autobuz scapat de sub control a lovit o serie de masini doi pietoni si un biciclist, intrand mai apoi in santierul de constructii al unui Apple Store din San Francisco, 5 persoane fiind grav ranite in urma acestui incident.

Deocamdata nu se stie sigur de ce soferul autobuzului nu a putut controla autovehiculul in care se aflau 30 de persoane la momentul incidentului, insa unii martor sustin ca este vorba despre o problema mecanica, soferul neputand folosi franele autobuzului.

In imaginile acestui articol vedeti scena incidentului, autobuzul lovind o serie de masini parcate, doi pietoni si un biciclist inainte de a intra in santierul de constructii al Apple Store Union Square, structura exterioara montata de catre constructori fiind avariata incindent.

Conform autoritatilor, cinci persoane se afla in stare critica in momentul de fata, autobuzul circuland cu viteza mare inainte de a lovi masinile deci probabil soferul a incercat sa evite cat mai multe persoane inainte de a intra in santierul de constructii.

persoane ranite grav autobuz 1

In momentul de fata toate persoanele ranite in incident au fost transportate pentru a primi ingrijiri medicale, autoritatile investigand accidentul inainte de a elibera zona care a fost inchisa pentru a permite extragerea si transportarea victimelor.

According to a statement by SFPD spokesman Officer Albie Esparza, several witnesses said the bus was traveling at a high rate of speed. Five victims are reported to be in life-threatening condition, including a cyclist hit by the bus. Eleven people are in stable condition, three with non-life-threatening injuries.  The SFFD says that the tour bus was carrying as many as 30 people, and at least seven were injured in the incident, three of them critically.

persoane ranite grav autobuz 2