Prima Pagina Apple Store 5 persoane grav ranite dupa ce un autobuz a intrat in santierul...

5 persoane grav ranite dupa ce un autobuz a intrat in santierul unui Apple Store

persoane ranite grav autobuzIn cursul noptii trecute un autobuz scapat de sub control a lovit o serie de masini doi pietoni si un biciclist, intrand mai apoi in santierul de constructii al unui Apple Store din San Francisco, 5 persoane fiind grav ranite in urma acestui incident.

Deocamdata nu se stie sigur de ce soferul autobuzului nu a putut controla autovehiculul in care se aflau 30 de persoane la momentul incidentului, insa unii martor sustin ca este vorba despre o problema mecanica, soferul neputand folosi franele autobuzului.

In imaginile acestui articol vedeti scena incidentului, autobuzul lovind o serie de masini parcate, doi pietoni si un biciclist inainte de a intra in santierul de constructii al Apple Store Union Square, structura exterioara montata de catre constructori fiind avariata incindent.

Conform autoritatilor, cinci persoane se afla in stare critica in momentul de fata, autobuzul circuland cu viteza mare inainte de a lovi masinile deci probabil soferul a incercat sa evite cat mai multe persoane inainte de a intra in santierul de constructii.

persoane ranite grav autobuz 1

In momentul de fata toate persoanele ranite in incident au fost transportate pentru a primi ingrijiri medicale, autoritatile investigand accidentul inainte de a elibera zona care a fost inchisa pentru a permite extragerea si transportarea victimelor.

According to a statement by SFPD spokesman Officer Albie Esparza, several witnesses said the bus was traveling at a high rate of speed. Five victims are reported to be in life-threatening condition, including a cyclist hit by the bus. Eleven people are in stable condition, three with non-life-threatening injuries.  The SFFD says that the tour bus was carrying as many as 30 people, and at least seven were injured in the incident, three of them critically.

persoane ranite grav autobuz 2

 • Srb Srb

  dupa bucuresti a urmat parisul acuma san francisco…ce bine sa vina odata sfarsitul populatiei asteia

 • @Srb Srb: Sa nu exageram, e doar un accident in San Francisco.

 • rundown

  Acum urmeaza imediat un proces pe rol contra apple ca de ce era ma nene santierul chiar in drumul soferului amplasat:)) pai e posibil asa ceva.

 • Srb Srb

  da dar daca mureau si acolo oameni nu mai era doar un accident.CINE A INVENTAT ARMA SI AUTOBUZUL?? OMUL…suntem singura fiinta care distrugem aceasta minunata planeta

 • nelu_atb

  Srb Srb pe bune tu crezi ce zici??

 • Srb Srb

  ce esti narcisist si te gandesti sa iti traiesti viata stiu
  tocmai suntem niste fiinte geloase invidioase care cream doar prin distrugere
  si mai bagam si cutitu in celalalt doar ca are iphone

 • nelu_atb

  Banuesc ca te caracterizezi pe tine eu nu ma vad asa

 • Srb Srb

  Doar ca m-ai intrebat asta inseamna ca nu esti de acord ceea ce te face un narcisist care vrea sa isi traiasca viata distrugand planeta. Mai o ceafa de porc mai o hartie igienica mai un accident rutier mai un cutit in burta altuia

 • GabrielgBr1986

  Srb esti minunat. Doar prin faptul ca ai scris chestiile de mai sus ai influentat omul.

 • Srb Srb

  Thanks man

 • nelu_atb

  Da asa este cand te doare MINTEA te pui cu toti:::::