Cele mai bune aplicatii pentru iPad Pro

aplicatii iPad ProApple a publicat in cursul noptii trecute o noua sectiune de aplicatii numita Amazing Apps for iPad Pro, in ea fiind listate cele mai bune aplicatii pentru iPad Pro, cei din Cupertino facand o lista extinsa de titluri disponibile in momentul de fata pentru noul lor produs.

Sectiunea Amazing Apps for iPad Pro este impartita in multiple sub-sectiuni, compania Apple recomandand urmatoarele tipuri de aplicatii pentru : Apple Pencil, multitasking, creativitate, experiente imersive, ecranul de 12.9 inch si in final aplicatii “la fel de bune” precum cele din desktop-uri.

Compania Apple depune foarte mari eforturi pentru a covinge utilizatorii de pe glob ca iPad Pro este un adevarat inlocuitor pentru calculatoare sau laptop-uri, insa cu siguranta foarte putini se lasa pacaliti de tacticile de marketing ale celor din Cupertino.

In ciuda acestui lucru, Apple isi pune de cateva luni de zile angajatii sa aleaga manual aplicatiile promovate in diversele sale sectiuni de aplicatii ale App Store, astfel ca indiferent ce se descarca din aceasta, utilizatorii ar trebui sa fie destul de multumiti de ceea ce vor primi.

Sectiunea Amazing Apps for iPad Pro poate fi accesata prin prima pagina a App Store.